Trainer gezocht!

 

Onze club is nog op zoek naar trainers voor onze jeugdtraining op woensdag van 13u30 - 15u30.

Heb je interesse of ken je iemand die hiervoor geschikt zou zijn, aarzel niet om ons te contacteren.


Voor meer (contact)informatie kan je de vacature terugvinden op volgende link:

https://www.badmintonvlaanderen.be/page/27496/Vacatures


We hopen snel onze jeugdspelers op woensdag weer aan het spelen te krijgen!!

Badmintoncriterium 2020-2021 Noord-Limburg

 

Vanaf 20 oktober 2020 start, als alles goed kan/mag verlopen, het jaarlijkse Badmintoncriterium weer op.

Dit zijn recreatieve badmintonontmoetingen voor volwassenen en recreatieve spelers die georganiseerd worden in de naburige gemeenten en steden. De organisatie loopt buiten onze club om, maar willen we als club wel promoten om de badmintonsport meer zichtbaar te maken en om zo een opstapje te vormen naar ons recreantentornooi in april 2021.
Hieronder kunnen jullie de flyer terugvinden.

Opstart van het nieuwe seizoen

Na een lange en onverwachte pauze wegens het COVID-19 virus, wordt stilaan het nieuwe seizoen aangevangen.

 

Onze competitiespelers hebben op eigen initiatief de conditie onderhouden door het organiseren van hun eigen looptrainingen. Begin augustus werd hun badmintontraining opgestart onder leiding van Edwin.

Op dinsdag 1 september was het aan onze (beginnende) recreanten die bij Seppe de belangrijke basisstappen van de badmintonsport onder de knie proberen te krijgen. Ook voor onze iets meer ervaren recreanten kan deze training nog vele nieuwe inzichten bieden.

De selectiegroep van de jeugd heeft op donderdag 3 september haar eerste training gehad. Zij onderwerpen zich hier in de meer specifieke vaardigheden, tactieken en technieken om zo hun niveau verder op te trekken en zich zo competitief te kunnen meten op tornooien en interclubcompetities.

Vanaf zondag 6 september verwelkomen we alle jeugd in hun specifieke groepen. Wij zijn blij ook al nieuwe leden te mogen verwelkomen!

De club zorgt ervoor dat alle trainingen en speelmomenten zullen plaatsvinden conform de geldende maatregelen inzake COVID-19 vanuit de overheid, Badminton Vllaanderen als de gemeente Pelt!

Nieuwe clubkledij

In ons Bo(e)kske van april 2020 hebben we onze leden alvast geïnformeerd over onze nieuwe clubkledij. Hiervan hadden we gehoopt deze voor het nieuwe seizoen al beschikbaar te hebben.

Helaas hebben de gekende omstandigheden roet in het eten gegooid, waardoor we het passen van onze clubkledij hebben moeten uitstellen. Verwachting is dat we hier spoedig over zullen communiceren!

Hieronder vindt u nog een aantal van onze clubbladen. Veel leesplezier!

© 2017 by BC De Bokkerijder Overpelt