Leden LoginWie is online

We hebben 4 gasten online

Welkom

Welkom op de website van badmintonclub De Bokkerijder!

Op deze website vind je allerlei informatie (trainingsdagen, lidgelden, locatie, werking, etc.) over onze club. Geregeld zullen ook nieuwsberichten op deze site verschijnen en ook de huidige competitiestanden kunnen hier steeds geraadpleegd worden. Breng ons dus regelmatig eens een bezoekje!

Bericht voor de woensdaggroep PDF Afdrukken E-mail
Geschreven door Ellen Van der Looy   
vrijdag, 04 december 2015 22:28

Op woensdag 9 december kan er geen training gegeven worden, omdat we geen velden ter beschikking hebben. Gelieve hiermee rekening te houden.

 
Instapontmoeting HEBAD PDF Afdrukken E-mail
Geschreven door Ellen Van der Looy   
donderdag, 19 november 2015 20:46

Beste jeugdleden,

Op dinsdag 22 december organiseert badmintonclub HEBAD een “instap-ontmoeting” voor jeugdspelers in de leeftijdscategorieën -9, -11, -13 en -15.

De reeks -9 zal minibad spelen. Voor de andere reeksen plant HEBAD de enkelwedstrijden van 9h00 t.e.m. 14h00 en de dubbelwedstrijden van 14h30 tem 16h30.

Alle reeksen worden in poulevorm gespeeld om meerdere wedstrijden te garanderen.

Bij het inschrijven van de spelers vraagt men om ze in te delen in “beginners”, “medium sterk” of “maximum sterk”.

Voor het enkelspel zullen de spelers ingedeeld worden in poules op basis van leeftijd, geslacht en sterkte. Voor het dubbelspel zullen de spelers ingedeeld worden in poules op basis van leeftijd en geslacht.

Deelnemingsvoorwaarden:

-9: geboren 2007 of later

-11 : geboren in 2005 of 2006

-13: geboren in 2003 of 2004

-15: geboren in 2001 of 2002

Het inschrijvingsgeld bedraagt € 2,00 per discipline/per speler

De shuttles zijn ten laste van de organisatie.

De instap-ontmoeting gaat door in:

Sporthal Olympia

P. Van Mierlolaan 17

3550 Heusden-Zolder

Inschrijven kan Inschrijven kan via mail of op de training via Tom Maes en/of Seppe Tielen en/of Georges Watteel tot ten laatste 18 decembervia e-mail of bij trainers Tom Maes, Seppe Tielen of Georges Watteel en dit tot 18 december.

Succes!!

 
Belgisch kampioenschap jeugd PDF Afdrukken E-mail
Geschreven door Ellen Van der Looy   
zondag, 01 maart 2015 20:13

Het Belgisch kampioenschap voor de jeugd werd dit jaar in Bocholt georganiseerd. Een geluk voor de jonge Bokkerijders, die zich niet ver dienden te verplaatsen om het op te nemen tegen de top van België. Onder alle deelnemers zeven Bokkerijders, iets waar we op zich al trots op mogen zijn. Ook de resultaten die werden neergezet, zijn om over naar huis te schrijven. David Van Dalm en broer Rune speelden zéér knap de finale bij de jongens -11. Mien Theunissen mag erg tevreden zijn; zij behaalde de halve finale in het enkelspel -15, het gemengd dubbel én het dubbelspel, samen met clubgenootje Alejandra Sanchez Rodriguez. Ook Brecht Meuwis, Emily Verreyt, Niels Vromans mogen trots zijn op hun deelname en prestaties. Proficiat aan iedereen!

Foto's van het toernooi kan je vinden op http://www.neerpelt.in/index.php/fotografen/marc-faes/56-belgisch-kampioenschap-badminton-jeugd-21-22-febr-15-marc-faes

 
Vijfde gemengde ploeg kampioen! PDF Afdrukken E-mail
Geschreven door Ellen Van der Looy   
dinsdag, 09 december 2014 14:10

Afgelopen zondag speelde onze vijfde ploeg kampioen in 3e provinciale en ze deden dit op zeer overtuigende wijze. Ze wonnen alle ontmoetingen en eindigde dus eerste met een maximum van de punten. Een dikke proficiat aan Emily Verreyt, Mien Theunissen, Alejandra Sanchez Rodriguez, Brecht Meuwis, Niels Vromans en Kristof Vromans!!

 
<< Start < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Pagina 1 van 21

Copyright © 2009 De Bokkerijder BC - All rights reserved.